Suyun Kullanım Alanları Nevin Erem
Hayvanlarımız
Bir Köşk Masalı

Sebze Tava

12 Nisan Pazar günü en önemli arkeoloji müzelerimizden olan "Anadolu Medeniyetleri Müzesi" de dahil olmak üzere pek çok müzeyi kapsayan "Eski Ankara Şehri" gezisine öğrencilerimizle beraber iştirak ettik.

Eski Ankara gezisinde Ankara Sokakları

Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi

Her zaman olduğu gibi yeni gelen öğrencilerimizin ebru sanatı ile tanışmaları için ikinci dönem Mart ayından itibaren ebru çalışmaları başlattık.

Ebru çalışmalarımızdan

Yeni Dönem Ebru Çalışmalarımız

Vakıf haftası etkinlikleri kapsamında 4-8 Mayıs tarihleri arasında Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Vakıf Haftası Etkinlikleri Sergisi"ne iştirak ettik.
Sergideki standımız

Vakıf etkinlikleri sergisindeki standımız

Vakıf etkinlikleri sergimizden

Vakıf sergimizde kursiyer ve öğrencilerimiz

Vakıf haftası nedeniyle 10 Mayıs Pazar günü öğrencilerimizi ve misafirlerimizi Küçük Tiyatro'da oynanan "Pinti Hamit" oyununa davet ettik.

Vakfımız kursiyerleri ve öğrencileri tarafından yıl içinde yapılan ebru ve katı çalışmalarının 8-19 Haziran tarihleri arasında Kalkınma Bankası Sanat Galerisi'ndeki sergisi gerçekleştirilmiştir. Misafirlerimizin beğenisini kazanan sergimiz büyük ilgi görmüştür.

Öğrencilerimizin aileleri de sergimize gelerek bize destek oldular

Sergimizden

Askeri yargıtay başkanı Tuğgeneral Ahmet ALKIŞ ve sergimize çini boyama eseriyle katılan eşi ressam Gülin ALKIŞ sergimizi onurlandırarak bizi yalnız bırakmadılar.

Sergiye katılan öğrenci, kursiyer ve öğretmenlerimiz
İnönü Vakfı başkanı Özden TOKER ve kuzeni Lale ÜNLÜ sergimizi onurlandırdılar.

Mithatpaşa Cad. No:66/6      Tel: 0312-419 38 65      Fax: 0312-419 76 25