Orta Asya

Uygurlar

Yurt Ya Da Gerler

Fava

8 Nisan Pazar günü lüle taşı işletmeciliğiyle öne çıkan ve çeşitli müzelerin bulunduğu büyükşehirlerimizden Eskişehir' e düzenlenen tur programına iştirak ettik.

26 Şubat günü Akün tiyatrosunda oynanan "Barış" adlı oyuna öğrencilerimizle beraber misafirlerimizi de davet ettik.
Her zaman olduğu gibi Mart ayının ilk haftasında ebru çalışmalarını yeniden başlattık.
Büyük Tiyatro önünde Zorba adlı  oyun bitiminde
Vakfımız kültür faaliyetleri kapsamında 24 Mart cumartesi günü vakıf olarak "Zorba" isimli bale gösterisine gittik.

Eskişehir Gezisinden
İstanbul'dan gelen "Antigone" adlı oyunun Akün tiyatrosundaki temsiline 6 Mayıs Pazar günü öğrencilerimizle beraber misafirlerimize de davet ettik.

T.B.M.M 'de Vakıf Haftası Açılış Töreni

Ebru Sergimize Katılan Eski Öğrencilerimizden Çiğdem Demir'in 4 Kuşak Ailesi Birarada

Vakıf haftası etkinlikleri kapsamında 12 Mayıs Pazar günü öğrencilerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından yapılan ebru ve kat'ı çalışmalarını vakfımız binasında sergiledik.

Öğrencilerimizin Hukuk Fakültesindeki Sergisinin Açılışına Katıldık
Hukuk Fakültesindeki Sergiden
Sergimizden
Ebru Çalışmalarımızdan
Vakıftaki Sezon Sonu Sergisi
Nevin Esmersoy'un doğa çizimleri
21 Haziran Perşembe günü Nevin Esmersoy  ve öğrencilerinin açtığı resim sergisinin açılışına katıldık.