Vakıf Hakkında

Sizden Gelenler
Bize Yazın

VAKFIMIZIN VE SANATEVİMİZİN ÇALIŞMALARI

a) Geçen sezonun ikinci yansında faaliyetlerine başlayabilen vakfımız, Nisan ayında daha önce dia gösterisiyle tanıtımını yaptığı gordion frig kentlerine bir gezi düzenlemiştir. Vakıf öğrencileri, üye, başkan danışmanlanmız ve gönüllü çalışan arkadaşlanmızla beraber yaptığımız gezi herkes için çok faydalı olmuştur. Hem bilgimizi arttırmak hem de doğayla bü tünleşmek bakımından faydası tartışmasız olan bu gezinin, katılanlar tarafından tekrarının istenmesi bizleri mutlu etmiştir.
Dönem Sonu Sergimiz Öğrencilerimizle Yaptığımız Gezi b) Bu arada sevgili hocamız Faruk Erem için avukatlar gününde bir hatıra ormanı yaptırarak kendisine armağan edilmesi karar altına alınmış, ancak hava muhalefeti nedeniyle beş Nisan'da yapılamayan fidan dikme törenimiz 18 Nisan'da havanın gene yağmurlu olması nedeniyle çok kısıtlı bir katılımla gerçekleştirilebilmiştir.
c) Çok kısa bir dönem çalışma imkanı bulan sanat evimizde yapılan resimler ve el sanatı ürünler dönem sonu olan Haziran ayında sergilenmiş ve ufak çaplı bir kermes düzenlenmiştir. Bu ürünler ziyaretçilerimiz tarafından oldukça beğenilmiştir. Sanat evimizde yeni dönem çalışmalarımız aynen devam edecektir.
Gezimizden... Gezimizden... d) Yaptığımız bütün faaliyetleri daha geniş kitlelere duyurabilmemiz ve tanıtımımızı yapabilmemiz açısından gerekli olan web sayfamızı da yaz aylanndan itibaren yayına açmış bulunuyoruz. Bu şekilde sanata ilgi duyan kişilerle daha çabuk ve kolay bir şekilde irtibat kurma olanağı bulacağız. Web sayfamızın adresini sizlere burada tekrarlamak istiyorum.

www.farukeremvakfi.org.tr

Mithatpaşa Cad. No:66/6      Tel: 0312-419 38 65      Fax: 0312-419 76 25