26 Eylül 2001 tarihinde kuruluş kararını alan vakfımız onsekizinci yılını doldurmuş ve ondokuzuncu yılına girmiş bulunmaktadır. Amaçlarını sanata ve sanatçıya destekle sınırlı tutmayan vakfımız hertürlü kültürel ve sanatsal faaliyette bulunabileceğini vakıf senedinde belirtmiştir.Bu amaca uygun olarak sanata ve kültüre ilgi duyan herkesi faaaliyetleri hakkında bilgilendirmekte ve yeteneklerini geliştirmek isteyen herkese yardımcı olmaktadır.

Vakfımız geçen bu süre içinde sanatçı adaylarına destek vermeyi sürdürmüş, bu arada resim, fotoğrafçılık ve ebru çalışmalarının yanında çeşitli bölgelerden oluşan saydam gösterileri yapmıştır. İlkbahar ve sonbahar olmak üzere senede iki kere çıkardığımız "Hümanist" adlı dergimizin yayını devam etmektedir. Hocamızın çeşitli yazıları ile sanat faaliyetlerimizi kapsayan dergimiz kültür sanat ağırlıklı konuları içermektedir...

Vakıf Hakkında

Güzin Akyılmaz
Nilgün Akgün
Güzin Akyılmaz

Vakfımızın tanıtımı ve faaliyetlerimizin duyurulması amacı ile çıkardığımız "Hümanist" adlı dergimizin ondokuzuncu yılının sonbahar sayısı çıkartılmış ve ilgili yerlere dağıtılmıştır.
Her sene olduğu gibi 2. Sezonun başında ebru çalışmalarımızı başlattık.
Ziraat sahnesinde sergilenen "eyvah Nadir" oyununa 22. Şubat cumartesi günü gittik.
Sergi, gezi ve diğer tiyatro oyunları gibi faaliyetlerimizi salgın nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık.
Bu arada birkaç fotoğraf karesiyle geçmişte yaptığımız sergileri hatırlatmak istedik.
Şubat'ın son haftasında kutlamalarımızı gerçekleştirdik.